Üzleti tippek

Pólófeliratozás: az egységes megjelenés kulcsa

pólófeliratozás

Egy olyan cég esetében, ahol a munkatársak az ügyfelek előtt végzik a munkájukat, különösen fontos az egységes megjelenés; gondoljunk csak a legkézenfekvőbbekre, mint a nagy gyorséttermek. Természetesen az egységesítés történhet komplett munkaruházat beszerzésével is, de költséghatékonyabb megoldás a pólófeliratozás, hiszen így csupán egyféle, ráadásul olcsó ruhadarab szükséges.

A kényelmes munkaruházat több szempontból is fontos, de leginkább a hatékonyabb munkavégzést segíti elő. Nem mindegy, hogy ingben, vagy egy lengébb pólóban kell fizikai munkát végezni, ezt azért könnyű belátni. Vannak olyan esetek, amikor gyorsan és nagy mennyiségben van szükség egyedi pólókra; ilyen lehet például egy kiállítás, ahol a cégnek prezentálnia kell a tevékenységi körét, esetleg a termékeit kell bemutatnia a lehetséges ügyfeleknek. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy a hostok és hostessek egyforma öltözékben legyenek, mert az érdeklődők így a céghez intézett kérdéseket biztosan a megfelelő személyeknek fogják feltenni. Erre is kiválóan alkalmas a pólófeliratozás.

A pólófeliratozás ezen felül arra is lehetőséget ad, hogy bemutassuk a cégünk tevékenységét, a forgalmazott márkákat, vagy a szolgáltatásokat. Sőt, a feliratozott pólókat akár reklámajándékként is átnyújthatjuk ügyfeleinknek, így költséghatékonyan oldhatjuk meg a marketing feladatok egy részét is!

Cégünk, az Art Point Bt. többek között pólófeliratozással is foglalkozik, így, ha meggyőztük a fentiekkel, nálunk gyors és költséghatékony módon szerezheti be az alkalmazottai munkaruházatát és a reklámajándékokat. A nálunk alkalmazott technológia segítségével a megrendelt pólók nem csak mutatósak, de tartósak is lesznek, hiszen mindenben adunk a minőségre!

Ha további információra lenne szüksége a pólófeliratozással kapcsolatban, akkor látogassa meg a honlapunkat a www.artpointbt.com címen, ha pedig kérdése lenne szolgáltatásainkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a +36-20-253-0405-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az artpointbt@gmail.com e-mail címünkre!

Legutóbbi hozzászólások