Üzleti tippek

Országos szintű márkafüggetlen szervizelés

országos szintű márkafüggetlen szervizelés

A mosodaipari gépek alkalmazása számos különféle területet fed le, hiszen a szállodáktól a kórházakon át egészen a szépségszalonokig rengeteg helyen van szükség napi szinten a frissen mosott textilekre. Ma már igen sokféle ipari mosógép, szárítógép és kalander közül válogathatnak az érdeklődők, melyek hasznos társnak bizonyulnak a vendégek, látogatók kiszolgálásában és a munkavállalók feladatait is jelentősen megkönnyítik. Ugyanakkor fontos figyelembe venni, hogy valamennyi berendezés csakis akkor tud hosszú távon megbízhatóan működni, ha rendszeresen ellenőrzik, szükség esetén javítják azokat. A legkézenfekvőbb megoldás egy országos szintű márkafüggetlen szervizelést nyújtó céggel szerződést kötni. Miért lehet erre szüksége Önnek is?

Az országos szintű márkafüggetlen szervizelés minden lehetőséget magába foglal, amire szüksége lehet. A meghatározott időközönként végzett karbantartás elengedhetetlen ahhoz, hogy csökkenteni lehessen a komoly problémák esélyét, ez már önmagában meggyőző érv. Ám ha mégis váratlan meghibásodással kell szembe nézni, az országos szintű márkafüggetlen szervizelést végző csapat mindig gyors segítséget tud nyújtani, és nem kell szakemberek után kutatnia a bajban. Szívesen megismerne egy ilyen céget, hogy mindig biztos szakmai háttere legyen a mosodaipari gépek használatához?

A DORMOS Kft. országos szintű márkafüggetlen szervizelést vállal, vagyis hazánk bármely pontján, de akár a határ menti településeken is számíthat szakértőink segítségére. Csapatunk gyors és alapos munkát végez, továbbá munkánk hatékonyságát szolgálja saját alkatrész raktárunk is, hogy Önnek ne kelljen sokáig kompromisszumot kötnie a meghibásodott géppel. Ha országos szintű márkafüggetlen szervizelésre van szüksége, forduljon hozzánk, és legyen elégedett partnereink egyike!

Tevékenységünk részleteit megismerheti a www.dormos.com weboldalon, amennyiben pedig igénybe venné szolgáltatásunkat vagy kérdése lenne az országos szintű márkafüggetlen szervizeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését! Bátran keressen fel minket a +36-30-931-1449-es és a +36-30-851-2228-as telefonszámok egyikén vagy a dormoskft@gmail.com e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások