Üzleti szolgáltatások

Ipari mosógép Budapesten szépségszalonokba!

ipari mosógép

Ahogy egyre többféle kozmetikai eljárásból válogathatnak a szépülni vágyó vendégek, úgy nyitnak sorra a szalonok. A fővárosban különösen sok szépségszalon várja az érdeklődőket, ami azt jelenti, hogy nagyon szoros a verseny az üzletek között, érdemes hát mindent megtenni azért, hogy a vendégek elégedetten távozzanak, és később is visszalátogassanak. Ez pedig nem merül ki a szolgáltatások magas színvonalában, a komfortérzethez az igényesen kialakított környezet és a tiszta, friss textíliák használata is jelentősen hozzájárul. Az ipari mosógép budapesti szépségszalonokból tehát biztosan nem hiányozhat!

Ha ipari mosógépet Budapesten szeretnének vásárolni az érdeklődők, rengeteg lehetőség van, mégis érdemes körültekintőnek lenni. Nagy teljesítményre van szükség, így a háztartási célú mosógépek nem bizonyulnak elegendőnek, de a hely gyakran szűkös, tehát nem is olyan egyszerű a választás. Mit ajánlunk mi?

A Fagor ipari mosógépek Budapesten könnyedén beszerezhetőek és széles kínálatban állnak az érdeklődők rendelkezésére, melyből a szépségszalonok tulajdonosainak is megéri szemezgetni. Elérhetőek olyan ipari kisgépek, amik sokoldalú megoldást kínálnak kisebb létesítményekbe, ám teljesítményükben megegyeznek a nagyobb berendezésekkel. Ezek a modellek rendkívül helytakarékosak, hiszen mosó- és szárítógép torony is kialakítható belőlük, töltési kapacitásuk pedig 8 vagy 10 kg, vagyis éppen megfelelő egy szépségszalonba.

Szeretné megtudni, hol szerezhet be ilyen készülékeket? Ha ipari mosógépre Budapesten van szüksége, a DORMOS Kft.-nél a legjobb helyen jár! Cégünk a Fagor mosodaipari berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként az Ön szalonjába is tud ajánlani ipari mosógépet Budapesten! Látogasson el www.fagormosodaipar.hu weboldalunkra, ahol minden termékünkről részletesen tájékozódhat! Ha ipari mosógépet Budapesten venne, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-851-2228-as és a +36-30-931-1449-es telefonszámok egyikén vagy írjon üzenetet a dormoskft@gmail.com e-mail címre!

Legutóbbi hozzászólások