Üzletek

Könyvtartó display a kiemelt termékeknek!

könyvtartó display

A kínálattól és a helyszín adottságaitól függően minden üzlet más és más megoldásokat követel a termékek kihelyezése terén. Ami az egyik boltban praktikus és jól mutat, az a másikban használhatatlannak bizonyulhat, és ez teljesen független az adott display minőségétől. A lényeg, hogy minden esetben egyedi megoldásokra van szükség, még akkor is, ha könyvesboltról van szó. Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen üzletben csak polcos állványok jöhetnek szóba, pedig számos ötletes üzletberendezési elem létezik, ami felkeltheti az érdeklődők figyelmét. Éppen ilyen a könyvtartó display is!

A könyvek tematikus elrendezése segít könnyen átláthatóvá tenni a kínálatot, erre a célra pedig elsősorban a polcos állványok alkalmasak. Ám gondolni kell azokra a termékekre is, amik valami miatt külön figyelmet érdemelnek. A könyvtartó display alkalmazása remek lehetőség az újdonságok vagy éppen az akciós termékek kihelyezésére. Ezekre az üzletberendezési elemre azonban nem csak könyvek kerülhetnek, hanem kínálattól függően magazinok, köszöntő kártyák, képeslapok is, hiszen prospektustartó display formájában is megállják a helyüket. Bármi kerül is rá, a jól elhelyezett display figyelemfelkeltő és elegáns tárolási megoldás.

A könyvtartó display jól áttekinthetővé teszi a kiemelt termékeket és kényelmesen használható az érdeklődők számára. Ugyanakkor az eladóknak is megkönnyíti a munkáját, hiszen magassága egyszerűen állítható, a görgőknek köszönhetően pedig könnyedén áthelyezhető oda, ahol éppen szükség van rá.

A Tiszaferr Üzletberendezés & Display webáruház kínálatában saját gyártású könyvtartó display is helyet kapott! A sokoldalú üzletberendezési elem prospektustartó display formájában is hasznos társ, így könyvesboltok mellett számtalan egyéb üzletben alkalmazható. Tekintse meg ajánlatunkat a www.tiszaferr.hu weboldalon, ahol bővebben tájékozódhat a paraméterekről, ha pedig kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-325-5735-ös telefonszámon vagy a futar.tiszaferr@gmail.com e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások