Technológiák

Személyre szabott napelem rendszerek tervezése és mérése vállalatoknak

személyre szabott napelem rendszer

vállalati napelem az egyik legokosabb dolog, amibe invesztálhat egy cég, hiszen a megújuló energiaforrás alkalmazásánál nincs jobb spórolási lehetőség hosszú távon. A hatékonyság azonban csak akkor garantált, ha személyre szabott napelem rendszerrel gazdagodik a cég, és pontosan ezt tudjuk biztosítani mi!

Az energiaárak folyamatos és egyre erőteljesebb emelkedése arra ösztönzi a cégvezetőket, hogy kutassák a lehetőségeket, amikkel költségtakarékosabbá tehető a működés. Ha valaki okosan csinálja ezt, akkor nem kell kompromisszumokat kötni és lemondani a megszokott dolgokról, a titok az, hogy a jövőbe kell fektetni. Éppen ilyen megoldást kínál a vállalati napelem, ami egy gyorsan megtérülő befektetést jelent, ezért mindenképpen megéri belevágni a korszerűsítésbe, de csak egy olyan partnerrel, aki átfogó szakmai szolgáltatást nyújt.

Optimális esetben a projekt egy helyszíni felméréssel kezdődik, melynek alapján meg lehet kezdeni a személyre szabott napelem rendszer tervezését. A szakemberek kiszámítják a várható teljesítményt, ezáltal a megrendelők biztos adatokra alapozhatják döntésüket. Szintén az előkészületek része a látványterv készítése, ami pontos képet ad arról, hogy az adott környezetben hogyan fognak elhelyezkedni a panelek. Mindezek alapján készül egy elemzés a vállalati napelem tervezett hozamáról, ami már teljes rálátást ad a működésre. Ám ahhoz, hogy az előre kalkulált teljesítmény és hozam valóban biztosítva legyen, folyamatos nyomon követésre van szükség, amit egy jó partner szintén biztosít.

Úgy véli, hogy erre van szüksége cégének? A Gershoj Energia Kft. csapatának szakmai jártasságára és lelkiismeretes munkájára számíthat! Bízza ránk a személyre szabott napelem rendszer tervezését és mérését, hogy a legtöbbet hozhassa ki a megújuló energiaforrásból! Ha szeretne többet megtudni tevékenységünkről, www.gershojenergia.com címen elérhető honlapunkat ajánljuk figyelmébe, ha pedig úgy döntött, hogy ajánlatot kér, várjuk megkeresését a +36-30-894-6152-es telefonszámon vagy a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások