Technológiák

Mágneskártyás beléptető rendszer: védelem egyszerűen és megbízhatóan

A nagyobb létesítmények szinte mindegyike komoly védelmet élvez az éjszakai órákban, ám nappal, amikor nagy a forgalom, nem könnyű feladat figyelemmel kísérni az érkezőket. Olyan megoldásra van szükség, ami képes kiszűrni az illetékteleneket, így a nappali órákban is védelmet nyújt. Igen elterjedt a mágneskártyás beléptető rendszer, ez ugyanis számos előnyt tartogat a vezetőség és a munkavállalók számára egyaránt. Hogyan kell elképzelni ezt a gyakorlatban?

Valamennyi dolgozó, illetve arra jogosult látogató kap egy kártyát, melynek segítségével akadálytalanul közlekedhet az épületben. A mágneskártyás beléptető rendszer nem csupán arra képes, hogy beazonosítsa a kártya használóját, de az időadatokat is tárolja, ennélfogva a munkaidő nyilvántartásban, egyéb adminisztrációban is fontos szerepet játszik. Egy ilyen rendszer a személy- és a gépjárműforgalom ellenőrzését egyaránt lehetővé teszi, így teljes körű megoldást kínál.

mágneskártyás beléptető rendszer használata egyszerű és kényelmes a munkavállalóknak, ugyanakkor a rendszer megbízhatóan működik és magas biztonságot nyújt, vagyis ideális a vezetőség számára is. Alkalmazása ennélfogva igen széleskörű, az ipari létesítményektől az irodaházakon át a sportközpontokig szinte bárhol kiválóan helytáll. Fontos tudni, hogy a mágneskártyás beléptető rendszerek sokféle formában érhetőek el, és minden felhasználási terület egyedi megoldásokat kíván, ezért jó, ha a magas színvonal mellett a sokoldalúság is előnyt élvez a választásnál.

Szeretné megtudni, milyen előnyöket tartogat a mágneskártyás beléptető rendszer alkalmazása az Ön létesítményében? Az EUROPROX Bt. szakértői segítenek megtalálni az Ön számára legjobb biztonsági rendszert! Amennyiben szívesen tájékozódna az általunk kínált mágneskártyás beléptető rendszerről és egyéb korszerű megoldásokról, nézzen körül www.europrox.hu weboldalunkon! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran munkatársainknak, lépjen velünk kapcsolatba a +36-22-300-528-as telefonszámon vagy az info@europrox.hu e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások