Technológiák

A HU-GO e-útdíjról röviden

HU-GO e-útdíj

A HU-GO e-útdíj rendszer az úthasználati díj megfizetését, illetve kiszámítását lehetővé tevő elektronikus hálózat, ami évek óta nagy sikerrel működik. De mi is ez pontosan?

A HU-GO e-útdíj rendszer szerint a magyar közúthálózatok használatának díjszabása két alapvető kategóriába sorolja a járműveket: a 3,5 tonna össztömeget meghaladó, és az azt meg nem haladó járművekre és az autóbuszokra. Az utóbbiak esetében az e-matricás rendszert használják, de a HU-GO e-útdíj rendszer új típusú díjszabást vezet be az előbbieknél.

Tengelyszám alapján A HU-GO e-útdíj rendszer három típusba sorolja a járműveket, de a díjszabás megállapításához figyelembe veszi a jármű környezetvédelmi besorolását, illetve a használatba vett útszakasz osztálybesorolását is.

A HU-GO e-útdíj minden esetben előre fizetendő, és az úthasználati díj a megtett kilométerszámmal arányos. A díjfizetésnek két módja van: az egyik lehetőség az előre megváltott viszonylati jegy, ami azok számára ideális, akik nem rendszeresen veszik igénybe a díjköteles útszakaszokat, és meghatározott útvonalon haladnak, a másik pedig a járműbe szerelt GPS berendezés regisztrálása, ami mellett egy folyószámlát kell létrehozni a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-nél, és erre előzetesen lehet befizetni az úthasználati díjat. Ez a fuvarozók számára jelent megoldást.

Amennyiben Ön az utóbbi kategóriába tartozik, és szeretne GPS berendezést vásárolni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a GPS-ART GPS-készülék Gyártó és Forgalmazó Kft.-hez! Nálunk beszerezheti a legmodernebb műholdas nyomkövető, autóriasztó és GPS személyvédelmi nyomkövető termékeket, Tekintse meg referenciáinkat, és tudjon meg többet a HU-GO e-útdíj rendszerről honlapunkon, amit a www.gps-art.hu címen érhet el!

Fizesse egyszerűen az útdíjat a HU-GO e-útdíj rendszer segítségével, és ehhez vásárolja meg cégünktől a szükséges berendezéseket! Amennyiben kérdése lenne, szívesen állunk a rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: a +36-20-399-5577-es telefonszámon, vagy az info2019@gps-art.hu e-mail címen!

Legutóbbi hozzászólások